Castillo Moriles
Traditional pastry

Chocolate napolitana

Qualitative Composition

Wheat flour, chocolate filling (defatted cocoa powder, modified starch, emulsifier: soya lecithin, hazelnut paste, aroma and vanilla), vegetable fat (fat and refined vegetable oils, salt, emulsifiers: mono and diglycerides of fatty acids of vegetal origin, acid: citric acid, preservatives: sorbic acid, antioxidants tocopherol extract and ascorbic palmitate, flavour and coloring: beta-carotene), sugar (fructose, sucrose and dextrose), coating agent (stabilizer: carrageenan and sourness regulator: disodium phosphate), lard (fat from lard and black pigs, and antioxidants: BHT and BHA and alpha torofierol), egg, sunflower oil, and emulsifiers: mono and diacetyltartaric esters of mono and diglycerides calcium carbonate, antioxidant: ascorbic acid, stabilizer: guar gum, enzymes, yeast, salt, preservative: sodium lactylate, the estearoiil-2, anti-caking, sodium propionate fatty acids and glycerin.

Barcode
8437005628885

Units/Box
16 Units/Box
Allergen Statement
Wheat flour: Gluten.
Sesame seeds.
Egg.
Lactose.
Boxes/Pallets
80 Boxes/Pallets
Packaging
Polyethylene bags 90 gr.

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INDUSTRIAS ARTESANAS CASTILLO S.L., ha recibido una ayuda de la Unión Europea con cargo al Fondo Europeo de Desarrollo Regional para la instalación de generación de energía eléctrica para autoconsumo, basada en el aprovechamiento de energías renovables, dentro del Programa para el desarrollo energético sostenible de Andalucía en el período 2017-2020, que tiene por objetivo conseguir una economía más limpia y sostenible.


Industrias Artesanas Castillo, S.L. ha recibido un incentivo de la Agencia de Innovación y Desarrollo de Andalucía IDEA, de la Junta de Andalucía, por un importe de 9.637,82 euros, cofinanciado en un 80% por la Unión Europea a través del Fondo Europeo de Desarrollo Regional, FEDER para la realización del proyecto ADQUISICION ERP, SOFTWARE Y EQUIPOS PARA GESTION Y TRAZABILIDAD FABRICA Y ALMACEN.

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